O utisku

(Poslednja izmena: 14 Jan, 2016)

Utisak je servis za pronalaženje i praćenje najaktuelnijih vesti u bilo kom trenutku ma gde se nalazili.

Prvenstveno je nastao iz potrebe za brzim i jednostavnim pronalaženjem vesti koje su zaista vredne pažnje i pomena, u moru nekvalitetnog sadržaja. Za razliku od svih drugih medija na utisku se korisnici pitaju, i samo od njih zavisi da li neka vest zaista zaslužuje pažnju i u kojoj meri. Bez napadnih reklama, uređivačke politike ili neke druge skrivene pozadine, samo vesti koje znače onima koji ih čitaju.

Servis je vrlo mlad, konstantno radimo na usavršavanju svih aspekata, a u planu su i mnogi dodaci koji će olakšati korišćenje i obogatiti iskustvo svih korisnika.

Izvorni kod utiska je dostupan pod open source licencom, stoga ako ste zainteresovani da zavirite "ispod haube" i pomognete pri razvoju utiska to vrlo lako i možete. Više informacija uskoro.

# Autor

Ljubitelj kafe, pešačenja i dobre muzike, u konstantoj borbi sa bitovima. Po zanimanju programer trenutno zaposlen u firmi Rendered Text, timu koji stoji iza alata za kontinualnu integraciju Semaphore CI. Utisak doživljava kao hobi koji nikada neće dobiti svoj početak i kraj.

# Kontakt

Uskoro.

# Uslovi korišćenja

Uskoro.